Catering

PONIEDZIAŁEK   21-06-2021   

Zupa kapuśniak  (250ml)

Ryż na mleku z musem owocowym i truskawkami, napój (150ml) (1,6,7,9).     

                                                                                                                                                                                                                    

WTOREK   22-06-2021

Zupa krem pomidorowy   (250ml)                                                                                            

Kurczak grillowany, ziemniaki młode, mix sałat z dipem ogrodowym, woda (150ml)  (1,3,6,7,9)

                                                                                                                                                                                              

 ŚRODA 23-06-2021   

Zupa ziemniaczana z kolendrą (250ml)                                                                                              

Gulasz mięsno-jarzynowy z kaszą bulgur, buraczki, napój  (150ml) (1,6,7,9)

CZWARTEK  24-06-2021

Zupa hiszpańska z mięsem  (250ml)                                                                                              

 Pyzy z serkiem mascarpone z grysem malinowym, woda (150ml) (1,6,7,9).

Sporządziła: Dominika Moch                                                                                         

     

                                                                                                                                                                                                             

                   

  

                                                    

PŁATNOŚCI ZWIĄZANE Z ŻYWIENIEM W MIESIĄCU czerwcu 2021r
Śniadanie: 16 dni * 5,00 zł = 80,00 zł ( bułka z obkładem,herbata )
Obiad : 16 dni * 12,00 zł = 192,00 zł ( zupa, drugie danie, napój )
16 dni * 9,00 zł = 144,00 zł( drugie danie, napój )
16 dni * 4,00 zł = =64,00 zł ( zupa )
Herbatka: 16 dni * 1 zł = 16,00 zł ( herbata )

Domi CATERING                                   

   Pragnę poinformować Państwa o możliwości korzystania z posiłków od 4maja 2021 (wtorku) dla uczniów uczestniczących w zajęciach szkolnych odbywających się stacjonarnie, jak i tych biorących udział w zdalnym nauczaniu.

Funkcjonowanie stołówki szkolnej od 4-05-2021:

  • Wydawanie posiłków dla klas 1-3 odbywać się będzie  w stołówce szkolnej w godz.11:30 -12:30   
  • posiłki dla dzieci uczestniczących w zdalnym nauczaniu wydawane będą na wynos w pojemnikach jednorazowych w cenie 1 zł/szt.
  • wydawania posiłków na wynos odbędzie się w godz. 11:30-13:30 po uprzednim zawiadomieniu obsługi CATERINGU pod nr tel: 501 775 005

Aby usprawnić wydawanie posiłków dla Państwa pociech zwracamy się z prośbą o wcześniejszą ( dzień wcześniej ) deklarację na posiłki co ułatwi ustalenie ilości przygotowanych posiłków.

  Kontakt telefoniczny lub sms na nr tel: 501-775-005

POSIŁKI DLA DZIECI- PODOPIECZNYCH MOPRu

SĄ PRZYGOTOWYWANE OD 4 MAJA 2021 – bardzo prosimy o odbiór posiłków!

 Dominika Moch

Regulamin korzystania ze stołówki szkolnej
Szkoły Podstawowej nr 70 w Poznaniu
z zachowaniem szczególnych zasad bezpieczeństwa podczas epidemii, zgodny z wytycznymi MEN i GiS od 1 września 2020 roku

1.      Do stołówki szkolnej może uczęszczać uczeń bez objawów chorobowych sugerujących infekcję dróg oddechowych oraz gdy domownicy nie przebywają na kwarantannie lub w izolacji w warunkach domowych.

2.      Korzystanie ze stołówki szkolnej będzie odbywać się rotacyjnie – według podziału na grupy:

  • godz. 11.45 – uczniowie klas I-III
  • godz. 12.05 – dzieci przebywające w świetlicy szkolnej
  • godz. 12.20 – uczniowie kończący lekcje
  • godz. 13.00 – uczniowie klas I-III
  • godz. 13.25 – uczniowie pozostałych klas IV-VIII

3.      W stołówce szkolnej spożywanie posiłków odbywa się z zachowaniem dystansu społecznego.

4.      Uczeń oczekujący w kolejce na wydanie posiłku zobowiązany jest do zakrycia nosa
i ust maseczką oraz zachowania dystansu społecznego.

5.      W przerwach pomiędzy posiłkami osoba dyżurująca zobowiązana jest do wietrzenia pomieszczenia.

6.      Obowiązują ogólne zasady higieny: mycie rąk (przed przyjściem do stołówki szkolnej oraz po powrocie z posiłku), ochrona podczas kichania i kaszlu oraz unikanie dotykania oczu, nosa i ust.

7.      Po zakończeniu posiłków przez jedną grupę: stoły, blaty, krzesła oraz podłogi będą dezynfekowane.

8.      Jeżeli nauczyciel zauważy u ucznia objawy sugerujące infekcję, w tym kaszel, katar, stan podgorączkowy, powinien natychmiast odizolować ucznia w przeznaczonym do tego miejscu, zachowując dystans minimum 2 metrów od innych osób. Następnie niezwłocznie informuje rodzica/opiekuna prawnego o konieczności pilnego odebrania dziecka ze szkoły. W razie konieczności kontakt rodzica/opiekuna prawnego
z nauczycielem odbywa się przez dziennik elektroniczny lub na numer telefonu podany przez  rodzica/opiekuna prawnego w karcie zapisu.

Nowe dane – Catering (15.11.2019).

DOMI CATERING DOMINIKA MOCH
ul. Krakowska 10,61-889 Poznań
NIP: 781-160-46-75
adres korespondencyjny:

Dominika Moch

ul. Słowicza 14A, lok 2
60-121 Poznań

JESTEŚ GŁODNY….??? ZAPRASZAMY !!!  

– W SPRZEDAŻY ZDROWE SMAKOŁYKI   

Ø Pyszny, pożywny i zdrowy deserek firmowy : 2,50 zł

Ø Sok ze świeżych pomarańczy w cenie :    3,50 zł

Ø Kanapki z warzywnym dodatkiem w cenie : 3,00 zł

Ø Bułka z ciepłą kiełbaską w cenie :   3,00 zł

Ø Tost z pieczywa miesz. szynka+ser :3,00 zł

Ø Ciasteczka owsiane bez cukru -2 szt  :1,50 zł

Ø Wafle ryżowe cienkie w cenie : 2,00 zł

Ø Jogurt owocowy w cenie : 1,00 zł

Ø Jabłko w cenie : 0,50 zł

Ø Kakao w cenie : 1,50 zł

SERDECZNIE ZAPRASZAMY

Rachunek bankowy firmy cateringowej DOMI CATERING:
41116022020000000387369081

Skip to content